Velux lichtkoepel kopen?

Comments Off on Velux lichtkoepel kopen?

Wellicht loop je al lang rond met het idee om een lichtkoepel te (laten) plaatsen. Een Velux lichtkoepel is in veel gevallen een prima keuze. Het zorgt niet alleen voor de zo vurig gewenste extra lichtinval, het zorgt er ook voor dat de woning in waarde stijgt. Als bijkomend voordeel zijn dergelijke lichtkoepels kwalitatief zeer goed en zorgen ze voor een toename van het wooncomfort. Door de natuurlijke ventilatie is er ook minder kans op schimmel en vocht.

Veilig wonen dankzij Velux lichtkoepels

Er kunnen veel redenen zijn om een lichtkoepel te installeren, maar een ding is zeker: het zorgt voor een totaal andere woonbeleving. Deze keuze voor een mooie lichtkoepel is vaak economisch van aard. Je bespaart door de natuurlijke lichtinval veel energie. De natuurlijke lichtinval maakt een lamp in de meeste gevallen overbodig, zelfs als het buiten erg bewolkt is. Een Velux lichtkoepel is daarnaast ook voorzien van HR++ glas aan de binnenzijde en gehard glas aan de buitenkant. Dit resulteert in een inbraakwerende lichtkoepel en deze is ook voorzien van het Politiekeurmerk Vellig Wonen. Op die manier sla je twee vliegen in een klap.

Een perfecte afwerking is vanzelfsprekend

De lichtkoepels van Velux in het assortiment maken het mogelijk om in elke situatie voor de meest ideale oplossing te kiezen. Zo kan je kiezen voor een elektrisch te openen koepel. Het voordeel is dat je daardoor zorgt voor een natuurlijke ventilatie van de ruimte. De aftimmergroef zorgt ervoor dat de lichtkoepel perfect aansluit om de bestaande betimmering zodat het heel professioneel kan worden afgewerkt. Mocht de voorkeur uitgaan naar een wat eenvoudiger model, dan heb je de keuze tussen een vlakke en een halfronde koepel. Beide opties beschikken over het gewilde Politiekeurmerk Veilig Wonen. Is een goede afwatering gewenst, zorg er dan voor dat de lichtkoepel wordt geplaatst onder een hoek van minimaal 5°.

May 21, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar