Toegangscontrole vergroot de veiligheid

Comments Off on Toegangscontrole vergroot de veiligheid

Automatische deuren hebben tal van voordelen. Maar als ze zomaar voor iedereen open zwaaien zou dat problematisch kunnen zijn. Je wilt immers niet dat echt iedereen zomaar overal kan binnenkomen. De meeste (bijna alle) bedrijven willen op zijn minst enige toegangscontrole. Een toegangscontrole-systeem is de kern van je bedrijfsbeveiliging!

Daarom stoppen we bij niet na de installatie van je nieuwe automatische deur, we zorgen ook voor de juiste installatie van je systeem voor toegangscontrole.

Een goed systeem voor toegangscontrole biedt een veilige manier om meerdere security-niveau’s toe te passen. Met een druppel of pasje kun je per medewerker instellen welke automatische deuren wél en niet openen. Het is ook mogelijk om de toegangsrechten in tijd te beperken. Zo kun je voorkomen dat een kantoormedewerker in de nachtelijke uurtjes je magazijn binnensluipt om daar wat te gaan “shoppen”.

Waaruit bestaat toegangscontrole

Toegangscontrole bestaat uit drie onderdelen. Het meest zichtbare is de hardware. Dat zijn de automatische deuren en de verschillende sensoren. Ook de servers voor de toegangscontrole vallen hieronder. Ook pasjes en kaartlezers zijn een onmisbaar onderdeel van de toegangscontrole.

Maar de kwaliteit van je toegangscontrole staat of valt bij je dashboard. Hier kun je precies instellen wie waar mag komen en onder welke voorwaarden.

Het begint bij toegangscontrole

Toegangscontrole is onmisbaar wanneer je de beveiliging van je bedrijf serieus neemt. Maar daar stopt het niet. Iedereen kent wel voorbeelden van mensen die even snel mee naar binnen komen. Soms is dat een collega voor wie de deur wordt open gehouden. Maar het kan ook zomaar een onbevoegde zijn die ongezien binnenglipt door achter iemand aan te lopen. Met extra fysieke maatregelen, zoals doorloopsluizen of automatische draaideuren, voorkom je dat kwaadwillenden onopgemerkt binnen komen.

Toegangscontrole die past bij je bedrijf

Er zijn enorm veel opties om uit te kiezen. Als je wilt zou je een toegangscontrole-systeem kunnen ontwerpen dat beter is dan de beveiliging op Schiphol. De vraag is alleen of je dan niet onnodig veel geld investeert. Bij www.automatischedeuren24.nl leveren we niet alleen toegangssystemen, we verzorgen ook het onderhoud.

Wij streven naar een langdurige samenwerking en hebben er dus geen belang bij je iets aan te smeren wat je niet nodig hebt. Liever zorgen we voor een toegangscontrole die past bij wat je nodig hebt. Neem eens contact met ons op om de unieke beveiligingsvraagstukken van jouw bedrijf diepgaand te bespreken.

December 22, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar