Superveelzijdig: vakantieparken in Limburg

Comments Off on Superveelzijdig: vakantieparken in Limburg

In 2020 hebben we Nederland herontdekt als vakantieland. Hoewel dit noodgedwongen was, bleek ons eigen landje prachtige vakantiegebieden te herbergen. Veel provincies vinden zichzelf de mooiste van allemaal, maar Limburg gooit wat ons betreft de hoogste ogen.

Het is niet om één reden dat Limburg zo aantrekkelijk is. Het is vooral dat in de provincie alles klopt. De typisch Limburgse gastvrijheid, het gemoedelijke levensgenieten waar de Limburger zo goed in is, en natuurlijk het enorm diverse en oogstrelende landschap. En laten we de geweldige vakantieparken niet vergeten, waar je een heerlijke Limburgse glampingvakantie kunt beleven.

Historische steden

Ben je fan van historische steden? Dan is Limburg een waar walhalla. En het is echt niet alleen Maastricht. De provincie is bezaaid met eeuwenoude steden en dorpjes. Denk aan Elsloo, met het on-Nederlands mooie oude centrum, of bezoek

Lekker shoppen

Voor de echte shopaholic is er maar één ding leuker dan shoppen: shoppen met korting. En waar kan dat beter dan in het outletcentrum van Roermond? Een dagje Roermond kan dan ook niet ontbreken als je verblijft op één van de aantrekkelijke vakantieparken in Limburg.

Wandelen en fietsen

Als wandelaar of fietser kun je in Limburg een top-tijd beleven. Bezoek het Nationaal Park de Maasduinen (nabij Venlo), wandel langs de Geul en de Gulp. Onderweg kom je oude vakwerkhuizen tegen. Je loopt zelfs kans dat je zomaar ineens een sprookjesachtig kasteel in de bossen ontdekt.

Een vakantiepark is de beste uitvalsbasis om Limburg te verkennen

Hoe jouw perfecte vakantie er ook uitziet, er is altijd een vakantiepark dat je een perfecte uitvalsbasis biedt. Op Glampings.nl zijn de beste vakantieparken in Limburg overzichtelijk samengebracht. Zoek op de kaart naar de perfect gelegen glamping, verfijn je zoektocht met de handige filters of blader gewoon lekker door de lijst.

Wil je een BBQ gebruiken, een hangmat, luxe koffieapparaat of zelfs een jacuzzi? Het is in Limburg allemaal beschikbaar.

Heb je het vakantiepark van je keuze gevonden? Dan boek je met een paar muisklikken je verblijf, gewoon direct bij het vakantiepark zelf.

January 15, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar