Kies Karat meubelen voor de inrichting van je huis

Comments Off on Kies Karat meubelen voor de inrichting van je huis

Als je een nieuwe inrichting zoekt voor je woning kun je voor Karat meubelen kiezen. Je kunt bij dit merk kiezen voor televisiemeubels, dressoirs, vitrinekasten en bergkasten.

Kenmerken van de Karat meubelen

De Karat meubellijn wordt gekenmerkt door een moderne maar tevens warme uitstraling. De meubelen worden doorgaans dan ook omschreven als minimalistisch. Ze zijn gemaakt van MDF dat gecombineerd wordt met houten en aluminium onderdelen maar ook met roestvrijstalen onderdelen of delen van kunststof en glas. Als klant heb je de mogelijkheid zelf je Karat meubelen samen te stellen zodat je een uniek meubelstuk krijgt dat volledig bij jouw smaak en de rest van de inrichting past.

Mat of glas in alle kleuren

Als je zelf voor een bepaald meubel wilt gaan is het bij Karat mogelijk om te kiezen uit hoogglanslak of en matte lak. Daarnaast kun je aangeven in wat voor kleur je wilt dat de meubels gespoten worden. De meubels worden geleverd in 12 standaardkleuren maar in principe is iedere RAL kleur leverbaar.

Kleuren van het hout en glas

Naast de kleur van de lak van het meubel kun je een keuze maken uit 8 verschillende kleuren voor het houtwerk dat aan de meubels komt te zitten en uit 12 soorten kleuren voor het glas. Je kunt kiezen uit diverse onderdelen waaruit het meubel wordt opgebouwd. Zo kun je ervoor kiezen onderdelen van glas of hout toe te voegen of niet.

Diverse soorten meubelen binnen de lijn

De meubelen bestaan uit een basisprogramma en een elementenprogramma. Tot het basisprogramma behoren de tafels, stoelen en salontafels. De overige meubelstukken en alle toevoegingen die je wilt doen behoren tot het elementenprogramma.

Bekijk de meubelen eerst in het echt

Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is bij de meubelen is het verstandig goed te kijken wat je wilt hebben en wat er allemaal in een bepaalde ruimte past. Als je diverse opstellingen in het echt bekijkt weet je meteen hoe het eruit kan komen zien. Daarnaast is het wijsheid altijd eerst de nodige informatie bij Kok wooncenter in te winnen zodat je meubelen kiest die goed passen bij je smaak en woning.

https://www.kokwooncenter.nl/
July 29, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar