Goedkope tuinideeën

Comments Off on Goedkope tuinideeën

Tijd om je tuin weer eens aan te pakken maar geen zin om hiervoor diep in de buidel te tasten? In deze blog lees je een aantal superhandige tips, zodat jouw tuin er weer als nieuw uitziet, maar je er niet te veel geld aan kwijt bent!

Schutting of hek

Een hek of schutting is vaak opvallend aanwezig in je tuin. Een van de meest goedkope manieren om je tuin te transformeren, is dus misschien ook wel om je hek te pimpen! Houd hierbij natuurlijk wel rekening met je buren en schilder alleen jouw kant van de schutting. Kies ook voor een weerbestendige buitenverf en denk goed na over de kleur. Is je hek toch echt versleten en aan vervanging toe? Kijk dan eens naar goedkopere alternatieven zoals een haag of schapenhek.

Tuinmeubelen

Op het moment is het in de mode om oude meubels of oude materialen te gebruiken als tuinmeubelen. Zo ben je helemaal bij de tijd als je een lounge bank of tafel maakt van oude pallets. Wat zitkussens om lekker te kunnen zitten en leuke sierkussens en versiering erbij en je bent helemaal klaar voor de zomeravonden! Daarnaast kun je eenvoudig van oude (houten) materialen je eigen tafel of aankleding maken.

Plantenpotten

Kwalitatief goede plantenpotten zijn vaak vrij prijzig. Ben je je oude potten beu? Geef ze eens een likje verf of versier ze! Maak er mooie tekeningen op en ze zijn gelijk onherkenbaar én je bespaart het geld wat je aan nieuwe plantenpotten uit zou geven!

December 14, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar