Dit zijn de must-haves voor een hip kantoor met een beetje vertier!

Comments Off on Dit zijn de must-haves voor een hip kantoor met een beetje vertier!

Dit zijn de must-haves voor een hip kantoor met een beetje vertier! 

Werk, werk en nog eens werk; wij kunnen er in Nederland wat van! Wij zijn eigenlijk altijd druk. Sociale en familiaire verplichtingen, werk, hobbies en niet te vergeten: je persoonlijke ontwikkeling. Maar in het leven gaat het niet alleen om werken maar ook om een beetje plezier op het werk. Het is bewezen dat personeel langer bij je blijft werken als ze leuk werk hebben en veel plezier hebben op de werkvloer. Geef je ze doorgroeimogelijkheden, vrijmibo’s en halfjaarlijkse teamuitjes? Met deze simpele must-haves wordt het op de werkvloer een stuk leuker. 

Waarom afleiding af en toe goed is 

Iedereen kent het ongetwijfeld; soms loop je gewoon even vast in je werk. Je komt er even niet uit, het probleem lijkt onopgelost en er zit totaal geen schot in de zaak. Soms is het goed om dan even een paar minuten afstand te doen van je werk om vervolgens weer verder te komen. Dit geeft je vaak nieuwe, creatieve inzichten waardoor je sneller kan herpakken. Deze afleiding kan je bijvoorbeeld vinden in een potje tafeltennis, tafelvoetbal of een ander leuk kaartspel. Maar ook een boek lezen, yoga doen of een klein rondje wandelen (10 minuten), kan helpen om je weer te herpakken. 

Tafelvoetbal 

Een potje voetballen is erg leuk, maar tafelvoetbal maakt het een stuk laagdrempeliger. Tafelvoetbal kan je ook samen doen en niet alleen met z’n tweeën. Maak bijvoorbeeld teams van twee en een écht competitie bord. Dit zal de band onder collega’s versterken en het is bovendien hartstikke leuk om te doen! 

Tafeltennis 

Tafeltennis in de lunchpauze kan een leuke bezigheid zijn. Je brengt even tijdens werktijd de hartslag omhoog en kan bijvoorbeeld een competitie starten met je collega’s. Zeker als je de hele dag zit, kan het erg goed zijn om op deze manier even in beweging te komen. 

Fun pong 

Alcohol mag er tijdens werktijden niet worden gedronken, maar fun pong kan ook gewoon zonder alcoholische versnaperingen. Het welbekende spel ‘beer pong’ wordt gespeeld met een tafeltennisballetje waarbij in elkaars bekers moet gooien. Als je een kort potje wilt doen, dan kun je minder bekers neerzetten. 

 

https://katoprojecten.nl/
April 7, 2022 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar