De allermooiste bruidsjurken en trouwjurken

Comments Off on De allermooiste bruidsjurken en trouwjurken

Whaa, ik ga trouwen! Ik kan het nog steeds niet geloven: mijn vriend is eindelijk op zijn knieën gegaan voor mij. Dé vraag is al een paar maanden geleden gesteld en we zijn nu volop bezig met de voorbereidingen. Misschien wel het allerbelangrijkste vraagstuk voor de bruiloft is: welke bruidsjurk trek ik aan op de grote dag?

Na een urenlange online-zoektocht kwam ik op deze website terecht: myvintageboudoir.nl. Wát een prachtige bruidsjurken en trouwjurken schitteren er op hun website! Ik zag direct al een paar kanshebbers. Na een overleg met mijn bruidsmeisjes besloot ik om een pasafspraak te maken bij de bruidsboetiek in Dordrecht.

Ruime collectie aan bruidsjurken en trouwjurken

In de bruidsboetiek van My Vintage Boudoir waren mijn familie, vrienden en ik van harte welkom om bruidsjurken van de volgende merken te passen en bewonderen:

 • Brinkman
 • Enzoani
 • Maggie Sottero
 • Le Papillon
 • Eliza Jane Howell
 • Jack Sullivan
 • Elysee
 • Randy Fenoli
 • Rebecca Ingram
 • Badgley Mishka
 • Sottero and Midgley
 • Amare
 • Casablanca Bridal
 • Kenneth Winston

Een privé passessie in de bruidsboetiek

Ten tijde van het bruidsjurken passen zijn er geen andere bezoekers in de bruidsboetiek. Voor één dagdeel is de boetiek helemaal voor jou alleen. Ik vond dat geweldig en heel relaxed. Je hoeft met helemaal niemand rekening te houden. Bij binnenkomst had ik al een prettig gevoel. Dat kwam mede door het schitterende interieur in de stijl van New York.

We kregen een heerlijke cappuccino als welkomdrankje. Daarna was het tijd voor de bruidsjurken en trouwjurken. Ik vertelde wat mijn wensen zijn en de lieve stylisten van My Vintage Boudoir gingen direct op zoek naar die ene droomjurk voor mijn droombruiloft. De stylisten hebben jarenlange ervaring in de bruidsmode en verstaan hun vak zeer goed.

Allerlei soorten, stijlen, maten en prijscategorieën

My Vintage Boudoir heeft een ruime collectie aan bruidsjurken en trouwjurken in alle soorten, stijlen, maten en prijscategorieën. Kies ik voor een prinsessenjurk, een glitter & glamour jurk, een bruidsjumpsuit of een stijlvolle klassieke trouwjurk? Zowel nieuwe bruidsjurken als top vintage trouwjurken passeren de revue. De collectie tweedehands jurken zijn net zo mooi en van dezelfde goede kwaliteit als gloednieuwe bruidsjurken, maar wel een tikkie goedkoper!

Bruidsmode voor een maatje meer

Op zoek naar de perfecte grote maten bruidsjurk? My Vintage Boudoir heeft diverse plussize bruidsjurken in de collectie. Ook voor bruidsmode voor een maatje meer is het de juiste bruidsboetiek.

Bruidsschoenen en bruidslingerie

Bruidsmode is meer dan alleen een bruidsjurk. Bruidsschoenen en bruidslingerie zijn net zo belangrijk. My Vintage Boudoir is een complete bruidsboetiek in Dordrecht. In de boetiek pas je ook bruidsschoenen en bruidslingerie.

Uiteindelijk koos ik voor een oogverblindende bruidsjurk van het merk Randy Feloni. Ik ben er superblij mee en ik kan niet wachten om te trouwen! Over anderhalve maand is het al zo ver, whaa!

My Vintage Boudoir Adres: Voorstraat 94, 3311 ER Dordrecht Telefoon: 06-57588080 Provincie: Zuid-Holland

July 28, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar