Bidons bedrukken

Comments Off on Bidons bedrukken

Bidons en drinkflessen zijn een super goed relatiegeschenk of give away. Deze hippe en handige drinkflessen zie je dagelijks in het straatbeeld en worden veelvuldig gebruikt. Waarom als relatiegeschenk inzetten? Dat leggen we je graag uit, daarnaast benoemen wij de diverse verschillende bidons en drinkflessen.

Waarom een bidons als relatiegeschenk

  1. Geschikt voor een brede doelgroep. Een bidon kun je aan kinderen, tieners en volwassenen cadeau doen, iedereen zal er blij mee zijn en gebruiken. De kids nemen ze mee naar school of sport, de volwassenen gebruiken ze voor onderweg in de auto, trein of tram, nemen de drinkfles mee naar hun werk voor een verfrissing tussendoor of gebruiken de drinkflessen bij het sporten.
  2. Veel ruimte voor personalisatie. Een bidon heeft veel ruimte om je naam, logo of ontwerp er op de drukken. Daardoor valt je naam niet alleen op bij de mensen die hem gebruiken maar ook de mensen om hen heen. Zo bouw je aan je naamsbekendheid. Daarnaast is het bij een aantal plastic bidons mogelijk om zelf de kleuropbouw van je bidon te bepalen. Dus bijvoorbeeld de kleur van de deksel, houder en nippel kun je zelf aangeven. Zo maak je een unieke bidon die niemand anders heeft.
  3. Voor vele gelegenheden geschikt. Veel mensen denken dat een bidon alleen voor sportevenementen geschikt is, maar dat is helemaal niet zo. Bij het bezoeken van evenementen, beurzen of festivals ben je na verloop van tijd wel toe aan een fris drankje en dan komt een bidon erg goed uit. De bidon wordt nadien mee naar huis genomen en dan ook daar gebruikt. Ook in een goody bag maak je goede sier met een bidon of drinkfles.
  4. Sportief, milieuvriendelijk en hip. Door het inzetten van een bidon of drinkfles met jouw naam of logo associeer je je bedrijf met een sportieve uitstraling, ben je milieuvriendelijk bezig ( herbruikbaar product) en laat je zien dat je handig en hedendaags artikel cadeau doet.
  5. Voor elk budget. Er zijn bidons en drinkflessen in alle prijsklassen. Van een goedkope plastic bidon naar een luxe glazen drinkfles met houten dop in een cadeauverpakking. Dus bepaal wat uw budget, doel en doelgroep is en kies een passende bidon.
  6. Veel varianten en modellen. Er zijn bidons geschikt voor sporten met een sportdop, er zijn metalen drinklessen die licht en stevig zijn, glazen drinkflessen met een luxe uitstraling, thermosflessen die je drank warm houden of juist koud en drinkflessen met extra functies, zoals een drinkfles met fruitinfuser zodat je zelf je fruitdrankje kunt maken, sportfles met speaker in de bodem of een waterfles met theezeef.

Wil je meer weten over onze bidons of drinkflessen, bekijk hier ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

October 1, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar