Afdekzeil mee op vakantie

Comments Off on Afdekzeil mee op vakantie

Een van die dingen waar je nooit aan denkt bij het inpakken van de kofferbak voor op vakantie is een afdekzeil. Een afdekzeil is een doek van waterafstotend materiaal gemaakt, die je goederen beschermt tegen vuil, water en wind breekt. Neem je een aanhanger met goederen mee op vakantie, dan kan een afdekzeil ook de functie bieden om de spullen op de plek in de aanhanger te houden.

Afdekzeil voor tijdens kamperen

Dus, een afdekzeil op vakantie. Een afdekzeil houdt helemaal niet veel ruimte in beslag, dus dat kan makkelijk mee. Iedereen heeft vast wel een afdekzeil in huis. Ook al gebruik je het niet dagelijks, op vakantie is het wel handig. Ga je kamperen, dan kun je het afdekzeil over je tent heen spannen voor extra schaduw, als afdak tegen de regen of je beschermt jezelf tegen harde wind. Een tent is niet altijd voldoende, helemaal niet de 1 à 2 persoonstentjes die veel op festivals te zien zijn. Daarnaast kun je afdekzeil ook wel gebruiken voor de spullen die niet in de tent passen, bijvoorbeeld je meubelsetje of buitenkeukentje. Afdekzeilen zijn er in veel verschillende kleuren. Kampeer je in de wilde natuur, dan kun je kiezen voor donkergroen, bruin of antraciet. Wil je juist dat jouw campingplek opvalt, kies dan juist voor een knalkleur.

Afdekzeil voor de bagage

Zoals hierboven aangegeven is een afdekzeil voor de bagage ook niet gek. Neem je meerdere fietsen mee op de auto of aanhanger, of heb je gewoon veel bagage mee of reis je in een pick-up, dan is een afdekzeil onmisbaar om je goederen te beschermen tegen weersomstandigheden.

Afdekzeil kopen

Heb je nog geen afdekzeil, maar denk je na het lezen van dit blog dat dat wel heel verstandig is, dan kun je je afdekzeil online bestellen. Bijvoorbeeld bij Nettenshop, daar hebben ze een groot assortiment afdekzeilen en accessoires. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maar ook heel veel verschillende bevestigingen. Welke bevestiging u gebruikt, is afhankelijk van het doel waarvoor u het afdekzeil gebruikt.

https://www.nettenshop.nl/
March 9, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar