3 redenen waarom jij voor EW Facility moet kiezen

Comments Off on 3 redenen waarom jij voor EW Facility moet kiezen

De schoonmaak van jouw bedrijf is erg belangrijk. Een schoon bedrijf draagt bij aan de gezondheid van je medewerkers, maar dat is niet de enige reden: een schoon bedrijf is namelijk een visitekaartje voor jouw bedrijf. Gasten zullen de algemene hygiëne namelijk (misschien onbewust) meenemen bij de eerste indruk van je bedrijf. Om deze hygiëne optimaal te houden, kun je een facilitair bedrijf inschakelen zoals EW Facility. In deze blog geven we je drie redenen om voor dit bedrijf te kiezen. 

 

  1. Veel verschillende diensten

EW Facility is niet slechts een schoonmaakbedrijf: ze verzorgen elke facilitaire taak die je je maar kunt indenken. Hier hoort natuurlijk de algemene schoonmaak van je bedrijf bij, maar ook meer specifieke taken zoals raambewassing, het verzorgen van sanitaire producten en de zorg voor bijzondere ruimtes is geen probleem voor EW. Dit is ideaal, aangezien jij hierdoor niet voor al deze taken aparte bedrijven hoeft in te schakelen, maar aan één bedrijf genoeg hebt. 

 

  1. Service met een smile

Over schoonmakers hangt vaak een negatieve algemene indruk. Ze zouden ongemotiveerd zijn en geen plezier beleven in hun werk. Met de medewerkers van EW Facility is het juist het tegenovergestelde dat geldt: zij bieden hun service aan met een glimlach. De schoonmaak van jouw bedrijf zal als visitekaartje gelden, maar de service hiervan ook. Een gemotiveerde medewerker staat namelijk enorm goed: je merkt dat deze persoon plezier heeft in zijn/haar werk. De facilitaire medewerkers van EW Facility staan te allen tijde klaar om je te helpen.

 

  1. Het beste facilitaire bedrijf van Nederland

EW Facility claimt de titel van het beste facilitaire bedrijf van Nederland. Misschien ben je hier sceptisch over; dit snappen we volledig. Echter doet EW er ook alles aan om deze titel te mogen claimen. Dit is alleen maar positief voor jouw bedrijf. Door EW Facility in te schakelen, kies jij voor gemotiveerde medewerkers die proberen hun werk op de best mogelijke manier uit te voeren. Dit realiseren ze door strakke communicatie, waardoor het duidelijk is wat ze wanneer doen en waardoor ze flexibel kunnen optreden. Ideaal dus! 

 

Ben jij geïnteresseerd in de facilitaire service van EW Facility? Neem dan eens een kijkje op hun website! Hier vind je uitgebreide informatie over hun services en hun algemene werkwijze. Heb je hier nog vragen over? Eén van de medewerkers van EW Facility staat je graag te woord! 

 

https://www.ew.nl/
February 2, 2022 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar