Blog

Velux lichtkoepel kopen?

Comments Off on Velux lichtkoepel kopen?

Wellicht loop je al lang rond met het idee om een lichtkoepel te (laten) plaatsen. Een Velux lichtkoepel is in veel gevallen een prima keuze. Het zorgt niet alleen voor de zo vurig gewenste extra lichtinval, het zorgt er ook voor dat de woning in waarde stijgt. Als bijkomend voordeel zijn dergelijke lichtkoepels kwalitatief zeer goed en zorgen ze voor een toename van het wooncomfort. Door de natuurlijke ventilatie is er ook minder kans op schimmel en vocht.

Veilig wonen dankzij Velux lichtkoepels

Er kunnen veel redenen zijn om een lichtkoepel te installeren, maar een ding is zeker: het zorgt voor een totaal andere woonbeleving. Deze keuze voor een mooie lichtkoepel is vaak economisch van aard. Je bespaart door de natuurlijke lichtinval veel energie. De natuurlijke lichtinval maakt een lamp in de meeste gevallen overbodig, zelfs als het buiten erg bewolkt is. Een Velux lichtkoepel is daarnaast ook voorzien van HR++ glas aan de binnenzijde en gehard glas aan de buitenkant. Dit resulteert in een inbraakwerende lichtkoepel en deze is ook voorzien van het Politiekeurmerk Vellig Wonen. Op die manier sla je twee vliegen in een klap.

Een perfecte afwerking is vanzelfsprekend

De lichtkoepels van Velux in het assortiment maken het mogelijk om in elke situatie voor de meest ideale oplossing te kiezen. Zo kan je kiezen voor een elektrisch te openen koepel. Het voordeel is dat je daardoor zorgt voor een natuurlijke ventilatie van de ruimte. De aftimmergroef zorgt ervoor dat de lichtkoepel perfect aansluit om de bestaande betimmering zodat het heel professioneel kan worden afgewerkt. Mocht de voorkeur uitgaan naar een wat eenvoudiger model, dan heb je de keuze tussen een vlakke en een halfronde koepel. Beide opties beschikken over het gewilde Politiekeurmerk Veilig Wonen. Is een goede afwatering gewenst, zorg er dan voor dat de lichtkoepel wordt geplaatst onder een hoek van minimaal 5°.

May 21, 2021 |

Tegels kopen in Zutphen?

Comments Off on Tegels kopen in Zutphen?

Ben jij van plan om tegels te kopen? Tegels kun je bijvoorbeeld gebruiken voor je badkamer, maar ook in de keuken of woonkamer legt men regelmatig tegels neer. Maar als het om tegels gaat, waar moet jij dan op letten bij de aankoop? Je kunt namelijk kiezen uit zeer veel verschillende tegels in Zutphen, maar het is niet altijd duidelijk welke tegels het beste bij jou passen.

Het materiaal

Tegels worden geproduceerd van verschillende soorten materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels. Het voordeel van keramische tegels is dat er weinig onderhoudswerk mee gepaard gaat. De tegels kun jij namelijk zeer gemakkelijk schoonhouden. Het is niet veel gedoe. Het punt is echter wel dat keramische tegels wat duurder zijn dan verscheidene alternatieven. Daarom is het ook belangrijk om na te gaan wat je specifieke budget is.

Het gebruik

Dan is het ook nog belangrijk om na te gaan waar jij van plan bent de tegels voor te gebruiken. Ben jij bijvoorbeeld van plan om ze voor de badkamer te gebruiken? In dat geval volstaan doorgaans andere tegels dan bijvoorbeeld voor in de keuken of woonkamer. Weet jij niet precies wat jij moet kiezen? Laat je dan adviseren door een professional. De taak van een specialistische tegelwinkel is immers niet alleen om tegels te verkopen, maar ook om gepast advies te geven.

Je budget

Uiteraard is het ook belangrijk om bezig te zijn met het budget. Heb jij bijvoorbeeld een hele grote badkamer? In dat geval ben je veel meer kwijt voor het leggen, met als gevolg dat je misschien ook voor goedkopere tegels wil gaan. Zo zijn er nog wel meer zaken waar je dan op moet letten. Het is dus aan te raden om daar ook goed naar te kijken.

Hopelijk heb je iets gehad aan dit artikel!

May 11, 2021 |

Welk type hoofdkussen past bij mij?

Comments Off on Welk type hoofdkussen past bij mij?

Hoofdkussen kopen: welk type hoofdkussen past bij mij?

Wil jij een nieuw hoofdkussen kopen? Misschien is je huidige hoofdkussen versleten, waardoor je slechter slaapt. In dat geval is het zeker aan te raden om een nieuw hoofdkussen aan te schaffen. Een goede nachtrust is immers het fundament voor een succesvolle dag. Je kunt je dan veel beter concentreren op bepaalde zaken. Bovendien voel jij je dan over het algemeen fitter en heb je ook minder te maken met fysieke klachten. Maar hoe vind jij het type hoofdkussen dat het beste bij je past? In dit artikel geven we enkele tips.

Je slaaphouding analyseren?

In principe slapen mensen op drie verschillende manieren. De meeste mensen slapen op hun zij. Er zijn echter ook veel mensen die op hun rug slapen. En dan is er ook nog een kleine groep buikslapers. Het is belangrijk om je eigen slaaphouding te analyseren. Zo kun je sneller nagaan welke hoofdkussen het beste bij je past. Natuurlijk kan het lastig zijn om je eigen slaaphouding te analyseren. Maar je kunt je partner vragen om dit te bekijken. Als je geen partner hebt, kun je ook een goede vriend of vriendin vragen.

Wat voor matras heb jij?

Een hoofdkussens kun je in verschillende soorten en maten aanschaffen. Dit geldt ook voor matrassen. Bij het aanschaffen van een hoofdkussen, is het belangrijk om na te gaan wat voor matras jij hebt. Deze twee staan namelijk met elkaar in verbinding. Zak jij bijvoorbeeld weg in je matras? Dan heb jij een minder stevig hoofdkussen nodig. Maar het kan juist ook andersom zijn.

Je budget

Dan is het natuurlijk ook nog belangrijk om rekening te houden met je budget. Hoofdkussens zijn er namelijk in verschillende prijscategorieën. Dankzij het handige filtersysteem vind jij altijd een kussen die past bij jouw budget. Aarzel dus niet en neem een kijkje in de webwinkel.

February 23, 2021 |

Waarom het slim is om te investeren in kwalitatief goede deurgrepen

Comments Off on Waarom het slim is om te investeren in kwalitatief goede deurgrepen

Je denkt er misschien niet zo snel over na, maar deurgrepen kunnen erg veel doen met de sfeer van je woning. Ook al bestaan deurgrepen al enkele honderden jaren, de laatste tijd wordt het design steeds meer in het moderne interieurontwerp geïntegreerd. Of je nu zoekt naar een model voor je binnendeur of op de buitendeur, in beide gevallen is dit een erg slimme investering. Of je voorkeur nu uitgaat naar een klassieke stijl, een moderne stijl of juist een tijdloze stijl, voor ieder type interieur is er altijd wel een geschikt design te verkrijgen.

 

RVS handgrepen gaan het ongemak die deurknoppen hebben tegen

Ben je wel eens in een woning, restaurant of hotel geweest waar je een deur opende met een ronde deurknop? Dan weet je maar al te goed dat dit de nodige kracht en behendigheid vereist en niet altijd even praktisch is. RVS handgrepen gaan het ongemak die deurknoppen hebben tegen. Een RVS handgreep kun je zelfs makkelijk bedienen met bijvoorbeeld één elleboog. Ideaal als je je handen vol hebt met boodschappen!

Het grote voordeel van de handgrepen van RVS, is dat er een breed scala aan achterplaatopties beschikbaar zijn. Denk hierbij aan ronde rozetten en lange achterplaten. Hierdoor is er altijd voor jouw persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze.

 

De mooiste deurgrepen bestel je via Deurgrepenwinkel.nl

Ben je overtuigd van de voordelen die RVS handgrepen je te bieden hebben? Via Deurgrepenwinkel.nl heb je de keuze uit een erg brede collectie in verschillende maten en modellen. Hierdoor is er ook voor jouw persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze. Naast dat de grepen geschikt zijn voor de deur, heb je ook de keuze uit verschillende modellen voor kastje en dressoirs.

February 15, 2021 |

Why you Need a Back Support

Comments Off on Why you Need a Back Support

Back pain is a common problem among people of different ages and genders. While there are back pains caused by disorders and injuries, most of the cases are due to bad posture and improper lifting of loads. Wearing back support can help you correct your posture and reduce your back pains in the long run. People also use a back support to protect their backs from injury when they are lifting heavy items.

Why you Need a Back Support

  • They prevent back pain: Since back pain mostly hurt one does certain movements and postures, people suffering from back pains can find working and exercising stressful. A back support prevents such pains by limiting certain motions that worsen the situation.
  • They treat several back conditions: Back pains have no cure, but wearing back support can help you manage the symptoms of several back conditions, including kyphosis, osteoporosis, Scoliosis, spinal tumours and many more.
  • Helps strengthen the core and back: Since the core is the area supporting the whole of your body, having a strong core has a myriad of benefits, especially when it comes to posture. A back support forces the back muscles to align, thus strengthens the back and the spine for a better posture.

Podobrace Back Support

Podobrace recommends back support for complaints like lumbar spine hernia spit, but you can also use them for other conditions like lower back pains, muscular instability, lower back complaints and osteoarthritis.

You can choose from a normal elastic back brace or professional back support. Unlike the normal back support that is adjustable according to the support needed, a professional back support has a pressure gel cushion pad to minimise friction.

Protection Levels

According to Podobrace, back supports come in three different protection levels, depending on the users need. A green coloured back support provides basic protection, orange advanced protection and read the highest level of protection.

January 4, 2021 |

Goedkope tuinideeën

Comments Off on Goedkope tuinideeën

Tijd om je tuin weer eens aan te pakken maar geen zin om hiervoor diep in de buidel te tasten? In deze blog lees je een aantal superhandige tips, zodat jouw tuin er weer als nieuw uitziet, maar je er niet te veel geld aan kwijt bent!

Schutting of hek

Een hek of schutting is vaak opvallend aanwezig in je tuin. Een van de meest goedkope manieren om je tuin te transformeren, is dus misschien ook wel om je hek te pimpen! Houd hierbij natuurlijk wel rekening met je buren en schilder alleen jouw kant van de schutting. Kies ook voor een weerbestendige buitenverf en denk goed na over de kleur. Is je hek toch echt versleten en aan vervanging toe? Kijk dan eens naar goedkopere alternatieven zoals een haag of schapenhek.

Tuinmeubelen

Op het moment is het in de mode om oude meubels of oude materialen te gebruiken als tuinmeubelen. Zo ben je helemaal bij de tijd als je een lounge bank of tafel maakt van oude pallets. Wat zitkussens om lekker te kunnen zitten en leuke sierkussens en versiering erbij en je bent helemaal klaar voor de zomeravonden! Daarnaast kun je eenvoudig van oude (houten) materialen je eigen tafel of aankleding maken.

Plantenpotten

Kwalitatief goede plantenpotten zijn vaak vrij prijzig. Ben je je oude potten beu? Geef ze eens een likje verf of versier ze! Maak er mooie tekeningen op en ze zijn gelijk onherkenbaar én je bespaart het geld wat je aan nieuwe plantenpotten uit zou geven!

December 14, 2020 |

Bottle Up spring water bottle

Comments Off on Bottle Up spring water bottle

One million single-use PET bottles are sold every minute worldwide. Even though these bottles are recyclable, very few make it into a new bottle. Instead 60% of these bottles end up in landfill or worse, our rivers and oceans.

 

Spring water bottle 

How can we solve this problem? Quite simply, by reducing the number of single-use bottles being consumed. The easiest and most eco-friendly solution on the go, is to refill a spring water bottle from a drinking water station. 

 

Tap water is often very safe to drink and more and more filling stations are being installed in major cities around the world to ensure water is easily accessible.

 

There are different ways of producing reusable water bottles, for example using fossil-based plastic, glass or aluminium. Fortunately, there are also other more sustainable options available at an affordable price.

 

Sugar cane & local water

Bottle Up bottles are made from Sugar Cane, a bio-based and renewable source. The raw material is produced from pressing the sugar cane plant, while the traditional plastic bottles use fossil sourced raw materials like oil and gas

 

To make the production process as efficient as possible, Bottle Up look for water and bottling partners who are located as near to each together as possible.

 

As Bottle Up expands to more locations across Europe, they will make sure to replicate the same production process in each country: local partners working close together to reduce transport costs and the impact on the environment. 

Bottle Up reusable water bottles

Bottle Up offer a 500ml reusable bottle, a great size for on the go drinking. As they are made from bio-based material and reusable, the bottles are more environmentally friendly than single-use plastic bottles. The bottles are easy to wash, safe to refill and 100% suitable for recycling.

 

As Bottle Up aim to target on-the-go consumers who are mostly active in large cities, they have designed beautiful bottles with city designs. These bottles have a unique font and colour, designed and chosen especially for specific cities in mind. Besides the city bottles they offer a more generic bottle with a WATER design in four colours.

 

Water projects

The sales of Bottle Up support water projects set up by charity: water and environment awareness programs in Sri Lanka. This way reusable water bottles will not only help the environment, but also ensure that everyone in the world can enjoy safe and clean drinking water.

 

October 21, 2020 |

Bidons bedrukken

Comments Off on Bidons bedrukken
Home-startpage

Bidons en drinkflessen zijn een super goed relatiegeschenk of give away. Deze hippe en handige drinkflessen zie je dagelijks in het straatbeeld en worden veelvuldig gebruikt. Waarom als relatiegeschenk inzetten? Dat leggen we je graag uit, daarnaast benoemen wij de diverse verschillende bidons en drinkflessen.

Waarom een bidons als relatiegeschenk

  1. Geschikt voor een brede doelgroep. Een bidon kun je aan kinderen, tieners en volwassenen cadeau doen, iedereen zal er blij mee zijn en gebruiken. De kids nemen ze mee naar school of sport, de volwassenen gebruiken ze voor onderweg in de auto, trein of tram, nemen de drinkfles mee naar hun werk voor een verfrissing tussendoor of gebruiken de drinkflessen bij het sporten.
  2. Veel ruimte voor personalisatie. Een bidon heeft veel ruimte om je naam, logo of ontwerp er op de drukken. Daardoor valt je naam niet alleen op bij de mensen die hem gebruiken maar ook de mensen om hen heen. Zo bouw je aan je naamsbekendheid. Daarnaast is het bij een aantal plastic bidons mogelijk om zelf de kleuropbouw van je bidon te bepalen. Dus bijvoorbeeld de kleur van de deksel, houder en nippel kun je zelf aangeven. Zo maak je een unieke bidon die niemand anders heeft.
  3. Voor vele gelegenheden geschikt. Veel mensen denken dat een bidon alleen voor sportevenementen geschikt is, maar dat is helemaal niet zo. Bij het bezoeken van evenementen, beurzen of festivals ben je na verloop van tijd wel toe aan een fris drankje en dan komt een bidon erg goed uit. De bidon wordt nadien mee naar huis genomen en dan ook daar gebruikt. Ook in een goody bag maak je goede sier met een bidon of drinkfles.
  4. Sportief, milieuvriendelijk en hip. Door het inzetten van een bidon of drinkfles met jouw naam of logo associeer je je bedrijf met een sportieve uitstraling, ben je milieuvriendelijk bezig ( herbruikbaar product) en laat je zien dat je handig en hedendaags artikel cadeau doet.
  5. Voor elk budget. Er zijn bidons en drinkflessen in alle prijsklassen. Van een goedkope plastic bidon naar een luxe glazen drinkfles met houten dop in een cadeauverpakking. Dus bepaal wat uw budget, doel en doelgroep is en kies een passende bidon.
  6. Veel varianten en modellen. Er zijn bidons geschikt voor sporten met een sportdop, er zijn metalen drinklessen die licht en stevig zijn, glazen drinkflessen met een luxe uitstraling, thermosflessen die je drank warm houden of juist koud en drinkflessen met extra functies, zoals een drinkfles met fruitinfuser zodat je zelf je fruitdrankje kunt maken, sportfles met speaker in de bodem of een waterfles met theezeef.

Wil je meer weten over onze bidons of drinkflessen, bekijk hier ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

October 1, 2020 |

FIFA 21: Latest News

Comments Off on FIFA 21: Latest News
Home-startpage

Let us start by the bad news. Electronic arts will not release a demo for this year’s opus of the FIFA Football series. It had become a common practice from the American editor to release a demo for the game to give the fans a sneak peak of the upcoming game. According to a Twitter post published via the EA Sports FIFA account, EA wants their development team for FIFA 21 to focus on the game in order to deliver the best experience for the fans.

So, we will not have a FIFA 21 demo this year, however, EA Play members will have the opportunity to participate to an Early Access version of FIFA Ultimate Team 21. This early access will start on October 1 for EA Play members and on October 6 for the people who pre-ordered the Champions or Ultimate Editions of FIFA 21. The early access will allow the participants to earn various rewards for the full game.

About FUT 21, EA has announced that the Ones To Watch full campaign would start on October 9, the game’s official release date. The Ones To Watch are players items that will change according to the real life performances of the players. EA has already confirmed the presence of Chelsea’s Timo Werner and Hakim Ziyech, Tottenham Hotspurs’ Gareth Bale, Real Madrid’s Martin Odegaard, Liverpool’s Thiago Alacantra and Inter Milan’s AchrafHakimi.

More players will be announced as from October 9. EA has also confirmed and given more explanation on the Live FUT Friendlies. The Player Programs will make a comeback throughout the year for a more realistic game. The Meaningful Moments feature, which we already discussed in a previous article, will be part of this system as well as the Flashback Eras and the League Players.

The Flashback Eras are items that will reflect the stats of a player at a specific moment of their career. The League Players will allow you to earn players who will benefit of a static permanent upgrade. Live FUT Friendlies will also allow you to earn League Players. We are days away from October 9 and our fingers are crossed. You can buy FIFA coins at the best prices at U7buy store to help you build the ultimate team.

https://www.u7buy.com/
September 30, 2020 |

WOW Classic Esports Tournament Announced

Comments Off on WOW Classic Esports Tournament Announced
Home-startpage

WOW Classic has come back in style since its launch, being a total success for Blizzard and for fans who have been waiting for a long time for playing again World of Warcraft as this game was released in the past decade.

That’s why it’s not surprising that the game reaches the eSports scene and this is precisely what has happened, the creation of The WOW Classic Fall Conquest has been announced in a competition that will be played under the format of 15 vs 15 in the Arathi Basin battleground.

 

The tournament begins on October 3

The tournament will begin on October 3 and will end on October 18, with a prize of 12,000 USD. The sum will be divided between the North American and European competitions equally, with 6,000 USD for each continent.

The competition will be under the War Game Feature rules that was recently launched in the game with the objective of reunite several players to form a group that can compete against another in a battle.

The tournament will have two qualifying phases for all registered players, first we will have the open qualifiers and then the regional finals, in which the six best teams from each region will battle to try to reach the final phase of the tournament.

Each team will have 15 players in its squad, without any type of reserve player or substitutions available, all must play from the beginning to the end of the game without modification.

All the teams that wishes to compete in Europe must register before October 1, while candidates for the North American edition have until October 8 to formalize their registration.

The preliminary rounds will start two days after the deadline for registrations, so it is best to start preparing now. Buy wow classic gold would be a great option to achieve supplies and upgrade your abilities before competitions starts.

The final round with the six best teams from each continent already selected will take place on October 17 in Europe and October 18 in North America.

This is only the second time that Blizzard hosted a World of Warcraft Classic eSports event, so it’s a niche that’s only just beginning to be exploited.

The last eSports event of this game was Warsong Gulch in June, just three months ago, which could indicate that possibly another great tournament will be held at Christmas with WOW Classic as the main game, it all depends on the success of this and the reach it have on social media.

And that’s it, if you are interested in participating in this prestigious tournament and showing all your skills in WOW Classic this may be a great opportunity to you and your friends. Of course, it is best to try to form a team with veteran players or join a team that already has some experience, because the competition will be very tough and you will face the best players of your respective continent.

World of Warcraft Classic gold is now available on GoldPiles store. All servers support.

https://www.goldpiles.com/
September 23, 2020 |

How modern cities deal with important issues

Comments Off on How modern cities deal with important issues
Home-startpage

For a long time now, people have been congregating in cities and towns. At first, there were mostly benefits to this. After certain amounts of time, though, some disadvantages made themselves clear as well. Think hygiene issues and the way diseases could spread easily because people lived so close together. As time went on, cities grew and grew, creating new benefits and solutions. This blog is about the way modern cities deal with some of the important issues they are facing now. Be sure to read on!

Climate change

As you probably know, climate change is not just a city issue, but a global one. Cities can, however, contribute greatly to the solving of this specific issue. By using greener types of energy, paying attention to the amounts of energy they use, as well as adopting new technologies to make the environment suffer less from human impact!

Growing populations

We shortly mentioned this earlier: the populations of cities are ever growing and have reached staggering amounts. All of these people need a place to live, running water, transport, food, utilities and many other things in order to live a humane life within the city. A modern city provides this, one way or another, for as many people as it can. With the ever growing populations, this is a lot harder than it sounds and usually requires nifty solutions. That is another way you can recognize a modern city.

Increasing amounts of waste

Smart waste management is key in the managing of waste, especially in the large and modern cities of today. And staying on top of necessary precautions and service needs like gauge repair is no less important either, as these types of things are key in keeping up the smart waste management efforts. Smart waste management is all about effectively handling the large amounts of waste produced within a city. This is done by using the internet to keep track of important parameters and acting on them as they require.

Energy needs

Previously we mentioned the needs of growing populations, as well as climate change. One of the main themes within those subjects is energy. Creating the amounts everyone needs, as well as trying to reduce environmental impact, is quite conflicting. Again this issue requires creative solutions and smart thinking from innovators around the globe, making it another key parameter in which you can recognize smart cities!

August 19, 2020 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar